• darkblurbg

Massage is ontspannend voor lichaam en geest. Naast de mogelijkheid voor een heerlijke ontspanningsmassage biedt Beauty by Eef ook meer resultaatgerichte massages, zoals een anti-cellulite massage voor het lichaam (figuurcorrigerende massage) of een liftende gezichtsmassage

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage bestaat uit diverse rustige handgrepen waardoor harde en gespannen spieren zich zullen gaan ontspannen. Het resultaat is een betere doorbloeding in de spieren en afvalstoffen uit de spieren worden versnel afgevoerd. U komt heerlijk tot rust tijdens deze massage.

Anti-cellulite (figuurcorrigerende) massage

Heeft u last van cellulite of vetophoping op de heupen of een slappe buik na bijvoorbeeld de zwangerschap? Wilt u de huid rond buik, billen, benen, heupen of armen strakker hebben zonder medische ingrepen? Dan is deze massage de oplossing voor u!

Deze combinatie van een diepe bindweefsel massage met lymfe drainage werkt intensief in op de vet- en vochthuishouding in het onderhuids bindweefsel. De stevige massage omvat een combinatie van huidroltechnieken, stevige tapotements (kloppingen), knedingen en drainage effecten.

Deze massage werkt het best in de vorm van een intensieve kuur (minimaal 10 behandelingen, 2 keer per week). Tijdens de kuur is het raadzaam om dagelijks 2 tot 3 liter water te drinken om de losgemaakte afvalstoffen te helpen het lichaam te verlaten.

Niet alleen wordt de doorbloeding bevorderd, maar de huid wordt ook zichtbaar mooier, strakker en gladder. Verklevingen en afvalstoffen verdwijnen. De massage heeft een ontslakkende werking, waardoor de lichaamsomvang afneemt.

In het begin zal de massage gevoelig zijn, dit verdwijnt gemiddeld na 3 tot 4 behandelingen. Het resultaat na een kuurbehandeling is absoluut zichtbaar! Uit onderzoek is gebleken dat 68% van de proefpersonen na een kuurbehandeling gemiddeld 12,5 cm aan lichaamsomvang is kwijtgeraakt.

Deze massage geeft u geestelijk en lichamelijk, dus letterlijk en figuurlijk, een beter gevoel!

Liftende gezichtsmassage

Deze bindweefselmassage met lymfedrainage voor het gezicht heeft een liftende werking op de huid en gaat huidveroudering tegen. Ideaal als u veel vocht vasthoudt en rimpels heeft.

De massage heeft invloed op de talgproductie, bloedcirculatie, het lymfesysteem en het spierweefsel (elastine en collagene vezels).

Het beste resultaat wordt verkregen na een kuur van minimaal 8 behandeling, 1 keer per week.

Het is ook mogelijk om deze liftende gezichtsmassage in combinatie met een deluxe gezichtsbehandeling met de verstevigende productlijn ‘Re’ van Phyris te boeken. Hierbij wordt een standaard gezichtsbehandeling uitgebreid met 30 minuten liftende gezichtsmassage. Deze ‘Re’ lijn werkt tot diep in de huid en stimuleert het collageen en elastine netwerk van de huid. Hierdoor krijgt uw huid een liftend effect. Door deze combinatie krijgt u dus een maximale liftende werking.

Meer informatie over de prijzen van de verschillende massages vindt u hier.