• darkblurbg

Haargroei, we kunnen er niet omheen. Maar we kunnen er wel iets aan laten doen! Beauty by Eef biedt 2 manieren van ontharen aan: harsen (waxen) of body sugaring.

Harsen (waxen)

De overtollige en ongewenste haren worden in z’n geheel verwijderd. De hars (wax) wordt door middel van harsrollers op het huidgebied aangebracht en verwijderd door middel van harsstrips. Na het harsen zal het gemiddeld 3-6 weken duren voordat de haar weer is aangegroeid. Dit verschilt per persoon. De aangegroeide haar groeit in een (haar)punt, waardoor de haar zachter aanvoelt in tegenstelling tot scheren. Bij scheren creëer je een stoppel waardoor de haar hard en stug aanvoelt.

Voor het harsen wordt gebruik gemaakt van de producten van Clean and Easy.

Body sugaring

Met body sugaring kunt u het hele lichaam en gezicht ontharen. De ‘sugar’ bestaat uit 100% natuurlijke bestanddelen die niet op dieren zijn getest, geen bijwerkingen hebben en geen allergische reacties veroorzaken. Ideaal voor mensen met een gevoelige en snel geïrriteerde huid!

Het haar wordt alleen met de natuurlijke groeirichting mee verwijderd, in tegenstelling tot harsen waarbij de haar tegen de natuurlijke groeirichting wordt verwijderd. Hierdoor wordt de behandeling als minder pijnlijk ervaren dan harsen. Ook groeien de haren hierdoor nauwelijks meer in. Bovendien is er aanzienlijk minder kans op het afbreken van het haar. Afbreken van een haartje veroorzaakt vaak een ingegroeide haar.

Body sugaring wordt verzorgd met de producten van Alexandria Professional.

Op deze pagina leest u welke behandelingen met bijbehorende prijzen er mogelijk zijn.